BLENTT is een allesomvattend maatwerkbedrijf voor interieurprojecten

Als interieurarchitect realiseer
ik jouw dromen

Als interieurarchitect realiseer ik jouw dromen

Op zoek naar een interieurarchitect? Dan ben jij bij BLENTT aan het juiste adres. Wij combineren interieurarchitectuur met kwalitatief maatwerk.

Waarom kiezen voor een interieurarchitect?

Ik ben Leen Rooms. Samen met mijn man Arno realiseer ik interieurdromen vanuit ons atelier in Bornem. Onze klanten kiezen voor de hulp van een interieurontwerpster voor verschillende redenen. Eerst en vooral zorg ik ervoor dat alles klopt. Zowel het esthetische als het praktische moeten in verbinding staan met elkaar. Ik giet jouw persoonlijke wensen in een uniek ontwerp, zowel in 2D als 3D. 

  • Voor zowel het hele huis of enkele kamers

  • Krijg een 2D- en 3D-tekening

SK BLENTT JAN24 49
SK BLENTT JAN24 49
Ontwerp keuken blad 5

Bekijk mijn ontwerpen

Wat klanten zeggen

Leen, Arno en met uitbreiding het hele team zijn vriendelijke en professionele mensen. We hebben graag met hen samengewerkt. Alles was bespreekbaar. We kregen ruimte om keuzes te maken en er werd tijd gemaakt om naar onze bezorgdheden te luisteren. We kregen degelijk advies, zowel esthetisch als praktisch en technisch. Problemen werden open op tafel gelegd en opgelost. Dit alles binnen de gemaakte afspraken, zowel financieel als qua timing.
Jonge ondernemers die weten wat het betekent om service en kwaliteit te leveren!
5/5
Cathy Champagne
Absolute vakmensen! Zeer mooi en nauwkeurig werk, aangenaam om mee samen te werken, denken mee… Leen heeft zeer veel smaak, Arno is zeer gedreven en werkt super nauwgezet. Je kan er ten volle op vertrouwen en alleen het beste is goed genoeg voor hen. Fantastische mensen om mee samen te werken. Wij zijn super tevreden!
5/5
bnb Josephine
Het team van Blentt leverde een zeer mooi ontwerp van onze kasten en keuken. Na het ontwerp volgde en uitstekende uitvoering volgens afgesproken de timing.
Bedankt!
5/5
Maarten Geleyn

Wat doet een interieurarchitect?

Een interieurarchitect is de kunstenaar achter elk betoverend binnenruimteontwerp. Met een scherp oog voor esthetiek en functionaliteit, transformeert ze gewone ruimtes in inspirerende omgevingen. BLENTT combineert creativiteit met technische expertise om niet alleen stijlvolle, maar ook leefbare ruimtes te creëren. Van het selecteren van de perfecte kleurenpaletten tot het ontwerpen van op maat gemaakte meubelstukken, BLENTT is de sleutel tot een huis dat zowel mooi als praktisch is.

SK BLENTT JAN24 12 1 scaled
SK BLENTT DEC22 98 scaled e1671542403977

Wat kan je verwachten van een interieurarchitect?

Een interieurarchitect begint met zorgvuldig luisteren naar jouw wensen en dromen. Ze maakt een ontwerp dat perfect aansluit bij jouw visie en behoeften. Na het ontwerpproces heb je de vrijheid om te kiezen: je kunt ervoor kiezen om maatwerk door ons te laten uitvoeren, waarbij elk detail met precisie wordt gerealiseerd. Of, als je liever zelf aan de slag gaat, kun je enkel het ontwerp overnemen.

Wat kost een ontwerp van een interieurarchitect?

Omdat de omvang van een project steeds anders is, werkt BLENTT altijd met een prijs op maat. Je kan vrijblijvend via het formulier een aanvraag doen, waarna we zullen terugkoppelen met een heldere offerte.

Hove 01 scaled

Veelgestelde vragen over ons werk

Doen jullie ook de volledige projectcoördinatie?

Wij kunnen dit zeker mee aanbieden. Als je de projectcoördinatie tijdens de werken erbij neemt volgen wij alles nauwgezet op met alle aannemers. Op deze manier word je volledig ontzorgd tijdens de werken.

Werken jullie ook verlichtingsplannen uit?

Zeker! Samen met één van onze partners in verlichting werken wij nauwgezet strategische lichtpunten uit. Wij maken ook een mooi overzicht van alle gebruikte lichtarmaturen.

Kunnen wij bij jullie ook terecht voor kleinere projecten?

Zeker. Wij werken naast volledige woningen ook individuele ruimtes uit zoals bijvoorbeeld een keuken of een badkamer.

Ontwerpen jullie enkel het interieur van gezinswoningen of ook kantoren, restaurants en openbare gebouwen?

Naast gezinswoningen kunnen we ook jullie kantoor of handelspand volledig gaan restylen.

Interesse in een kennismakingsgesprek?

Wij dromen graag met je weg! Neem contact op via het formulier en wij antwoorden spoedig.

Zakenkantoor Masyn
Read More
"Wij hebben in 2021/2022 onze kantoren volledig vernieuwd. Dit werd zowel ontworpen als uitgevoerd door het team van Blentt en dit tot onze volle tevredenheid. Wij zijn ook ingegegaan op een afwijkend voorstel opgemaakt door hun ontwerpteam dat veel beter was dan onze eigen wensen. Alle personeelsleden en alle klanten die hier nu binnenkomen feliciteren ons met de herinrichting."

Neem contact op