BLENTT is een allesomvattend maatwerkbedrijf voor interieurprojecten

Interieur op maat gemaakt

Interieur op maat gemaakt

BLENTT realiseert jouw droommeubels vanuit ons eigen atelier in Bornem.

Waarom kiezen voor een interieur op maat?

Als je jouw interieur naar een hoger niveau wil gaan tillen, is een interieur op maat een goed idee! Vanuit ons atelier in Bornem maken wij al jouw dromen waar. BLENTT kan je begeleiden doorheen het hele proces, van ontwerp tot realisatie en plaatsing.

  • Van kasten tot volledige keukens

  • Van ontwerp tot plaatsing

  • Van idee tot realiteit

SK BLENTT DEC22 36 1 1
SK BLENTT DEC22 36 1 1
Zonder Logo 9 min scaled

Bekijk ons maatwerk

Wat klanten zeggen

Leen, Arno en met uitbreiding het hele team zijn vriendelijke en professionele mensen. We hebben graag met hen samengewerkt. Alles was bespreekbaar. We kregen ruimte om keuzes te maken en er werd tijd gemaakt om naar onze bezorgdheden te luisteren. We kregen degelijk advies, zowel esthetisch als praktisch en technisch. Problemen werden open op tafel gelegd en opgelost. Dit alles binnen de gemaakte afspraken, zowel financieel als qua timing.
Jonge ondernemers die weten wat het betekent om service en kwaliteit te leveren!
5/5
Cathy Champagne
Absolute vakmensen! Zeer mooi en nauwkeurig werk, aangenaam om mee samen te werken, denken mee… Leen heeft zeer veel smaak, Arno is zeer gedreven en werkt super nauwgezet. Je kan er ten volle op vertrouwen en alleen het beste is goed genoeg voor hen. Fantastische mensen om mee samen te werken. Wij zijn super tevreden!
5/5
bnb Josephine
Het team van Blentt leverde een zeer mooi ontwerp van onze kasten en keuken. Na het ontwerp volgde en uitstekende uitvoering volgens afgesproken de timing.
Bedankt!
5/5
Maarten Geleyn

Wat doet een maatwerkbedrijf?

Bij BLENTT gaan we verder dan alleen ontwerpen; wij brengen jouw creaties tot leven. In ons eigen atelier maken wij met passie en vakmanschap alle meubels die wij samen met jou bedenken, precies op maat en volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Elk stuk is uniek, speciaal voor jou gemaakt, en weerspiegelt jouw persoonlijke stijl en behoeften. Van de eerste schets tot de uiteindelijke levering, wij zorgen voor een naadloze ervaring. Ons toegewijde team werkt nauw samen om ervoor te zorgen dat elk meubelstuk niet alleen prachtig is, maar ook functioneel en duurzaam. Bij BLENTT leveren we niet alleen meubels, wij leveren een stukje van jouw droom direct aan je deur.

SK BLENTT JAN24 3
SK BLENTT JAN24 12 1 scaled

Wat kan je verwachten van een maatwerkbedrijf?

Men zegt wel eens dat ‘The Sky the limit is’ als je gaat voor een interieur op maat. Samen met jou bedenken we jouw interieur op maat, maken we het hier in België en komen we het plaatsen volgens duidelijke afspraken. Geen zorgen dus, wij nemen het hele proces over om jou te ontzorgen!

Wat kost een interieur op maat?

Omdat de omvang van een project steeds anders is, werkt BLENTT altijd met een prijs op maat. Je kan vrijblijvend via het formulier een aanvraag doen, waarna we zullen terugkoppelen met een heldere offerte.

Hove 27 scaled

Veelgestelde vragen over ons werk

Doen jullie ook de volledige projectcoördinatie?

Wij kunnen dit zeker mee aanbieden. Als je de projectcoördinatie tijdens de werken erbij neemt volgen wij alles nauwgezet op met alle aannemers. Op deze manier word je volledig ontzorgd tijdens de werken.

Werken jullie ook verlichtingsplannen uit?

Zeker! Samen met één van onze partners in verlichting werken wij nauwgezet strategische lichtpunten uit. Wij maken ook een mooi overzicht van alle gebruikte lichtarmaturen.

Hebben jullie een eigen atelier?

Ja hoor! Zowel ons atelier als onze ontwerpstudio zijn gevestigd in Bornem. Wij hebben een goed uitgerust machinepark waardoor wij maatwerk van uitstekende kwaliteit kunnen produceren.

Hebben jullie een eigen plaatsingsdienst?

Klopt. Het volledige proces van ontwerp tot plaatsing gebeurt 100% in-house. Je hebt doorheen heel het proces 1 centraal aanspreekpunt. Onze meubelmakers produceren en plaatsen elke kast zorgvuldig zodat men jouw project tot het hoogst mogelijke niveau kan tillen.

Tussen welke materialen kunnen wij kiezen?

Onze keuzewaaier is oneindig. We beschikken over een ruim gamma aan fineren, laminaten & massief hout.

Kunnen wij bij jullie ook terecht voor kleinere projecten?

Zeker. Wij werken naast volledige woningen ook individuele ruimtes uit zoals bijvoorbeeld een keuken of een badkamer.

Hoe lang moeten wij wachten op een maatkast?

De gemiddelde levertermijn voor een maatkast is 3 à 4 maanden.

Ontwerpen jullie enkel het interieur van gezinswoningen of ook kantoren, restaurants en openbare gebouwen?

Naast gezinswoningen kunnen we ook jullie kantoor of handelspand volledig gaan restylen.

Interesse in een kennismakingsgesprek?

Wij dromen graag met je weg! Neem contact op via het formulier en wij antwoorden spoedig.

Zakenkantoor Masyn
Read More
"Wij hebben in 2021/2022 onze kantoren volledig vernieuwd. Dit werd zowel ontworpen als uitgevoerd door het team van Blentt en dit tot onze volle tevredenheid. Wij zijn ook ingegegaan op een afwijkend voorstel opgemaakt door hun ontwerpteam dat veel beter was dan onze eigen wensen. Alle personeelsleden en alle klanten die hier nu binnenkomen feliciteren ons met de herinrichting."

Neem contact op