BLENTT is een allesomvattend maatwerkbedrijf voor interieurprojecten

7 redenen waarom een kast op maat de kers op de taart van je interieur is

Er gaat niets boven het binnenlopen in een huis dat echt aanvoelt als JOU. Dat is precies wat wij bij BLENTT voor ogen hebben: interieurs creëren die jouw persoonlijkheid weerspiegelen en waar je je compleet in thuis voelt. Vandaag zoomen we in op één specifiek meubelstuk dat zo’n persoonlijke toets aan je huis kan geven: de op maat gemaakte kast. Ontdek hieronder waarom zo’n kast écht het overwegen waard is.

#1 Het is jouw feestje: volledig naar jouw smaak 

Een kast op maat is als een persoonlijk kunstwerk. Jij bepaalt volledig hoe het eruit ziet. Of je nu fan bent van een strakke moderne look, een warm landelijk design of een robuuste industriële stijl, wij toveren jouw dromen om tot realiteit.

#2 Jouw ruimte, jouw regels

Een standaard kast kopen kan voelen als een puzzelstukje proberen te passen waar het niet hoort. Met een kast op maat daarentegen, maken we meubels die in perfecte harmonie zijn met jouw ruimte. Of je nu een schuin dak hebt of een onhandige hoek, we zorgen ervoor dat je kast eruit ziet alsof het altijd al deel was van je interieur. Zo benut je zonder probleem alle beschikbare ruimte en kan je van de meest ideale indeling van je ruimte genieten. 

een kast op maat is in perfecte harmonie met jouw ruimte

#3 Praktisch is het nieuwe chic

Waarom kiezen tussen stijl en functionaliteit als je beide kan hebben? Een op maat gemaakte kast zorgt ervoor dat elk kledingstuk, boek of prullaria een eigen plekje heeft. Naast jouw eigen wensen en voorkeuren denken wij ook actief mee waar jij alles kan opbergen. Dag chaos, hallo rust en orde!

#4 Rust in je hoofd, rust in je interieur

Niets zo vervelend als constant zoeken naar je spullen. Een goed georganiseerde, op maat gemaakte kast, kan daarin een wereld van verschil maken. Je kast reflecteert perfect jouw levensstijl en voorkeuren. Je weet bovendien precies waar alles is, wat resulteert in een vredig en zen interieur (en hoofd!).

#5 Uniek en origineel, net als jij

Met een kast op maat hoef je niet langer genoegen te nemen met eenheidsworst. Geen kasten van die grote meubelgiganten meer die je bij iedereen ziet binnenstaan. Het is uniek, net als jij, en laat zien dat je aandacht besteedt aan details. Je kast en de slimme indeling ervan worden zo het gespreksonderwerp van elk feestje! 

een kast op maat is net zoals jij uniek en origineel

#6 Een kast voor het leven

Een kast op maat lijkt misschien een grote investering, maar dit is het meer dan waard. Het is een duurzame optie, gaat een leven lang mee en geeft je huis een meerwaarde. 

Bij BLENTT kies je dan ook altijd voor kwaliteit. Zo gebruiken wij lades, scharnieren en geleiders van Blum. Daarnaast maken wij je kasten – in tegenstelling tot andere maatwerkketens –  zonder paslatten. We meten jouw ruimte op tot in de perfectie waardoor je kasten ook echt op maat zijn en naadloos in jouw interieur passen. 

Wij kiezen zoveel mogelijk voor duurzame materialen van hoge kwaliteit. Zo zijn onze fronten wat dikker dan de standaardmaten en kiezen we per definitie ook liefst voor fronten van laminaat om stevigheid en kwaliteit te kunnen garanderen. 

Jouw maatkasten zijn dus geen uitgave, het is een investering! 

een ingemaakte kast met duurzame materialen van hoge kwaliteit

#7 Jouw budget, jouw keuze

Bij BLENTT geloven we dat kwaliteit en stijl toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Daarom hebben we opties voor elk budget. Of je nu gaat voor budgetvriendelijk of all-out luxe, wij doen ons uiterste best om het interieur van je dromen binnen jouw budget te houden! 

Conclusie

Een kast op maat is zoveel meer dan gewoon een plek om je spullen op te bergen. Het is een verlengstuk van wie je bent, het draagt bij aan de wauwfactor van je huis en het maakt je leven een stukje makkelijker. Dus, waar wacht je nog op? Neem hier contact op met BLENTT en laat ons je helpen je droominterieur te creëren!

Download onze 2023 inspiratiegids nu helemaal gratis

29 pagina’s vol inspiratie, projecten en tips.

Werken we samen jouw droom uit?

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek!