BLENTT is een allesomvattend maatwerkbedrijf voor interieurprojecten

6 voordelen van interieuradvies op maat

Bestaat je interieur uit een hele wirwar van verschillende stijlen, maar wil je graag net zo’n mooi interieur als die ene blogger of die ene foto op Pinterest? Met interieuradvies op maat is dat helemaal mogelijk! Met het getraind oog en de ervaring van een interieurarchitect(e) wordt jouw Pinterest bord namelijk in no-time omgezet naar een prachtig interieur dat helemaal klopt en jouw persoonlijkheid perfect weerspiegelt. 

Ben je benieuwd wat de andere voordelen van interieuradvies op maat zijn? Lees dan snel verder want wij zetten ze hier voor je op een rijtje!  

#1 Volledig naar jouw smaak

Vind je jouw ding niet meteen tussen de standaard opties in de doorsnee meubelwinkels? Dan is interieuradvies op maat perfect voor jou! 

Het grote voordeel van een interieur op maat is namelijk dat dit volledig naar jouw smaak en stijl wordt ingericht. We kiezen daarbij meubels, kunstwerken en accessoires die passen bij je persoonlijke stijl en de sfeer weerspiegelen die je in de ruimte probeert te creëren. 

We luisteren naar jouw wensen en denken ook actief met je mee. Zo vertalen we jouw levensstijl naar een mooi geheel waarin jouw persoonlijke smaak helemaal naar voor komt en waar jij je meteen in thuis zal voelen. 

Met interieuradvies op maat wordt jouw smaak en stijl helemaal weerspiegeld

#2 Degelijke kwaliteit die jaren meegaat

Wanneer je kiest voor een interieuradvies op maat zal je interieurarchitect(e) je steeds kwaliteitsvolle stukken voorstellen die mooi bij elkaar passen. 

Deze stukken worden dan aangevuld met meubels op maat die met veel oog voor detail en kwaliteit gemaakt worden. Zo gebruiken wij bij BLENTT bijvoorbeeld altijd de lades van Blum. Deze zijn wat prijziger, maar zo ben je er wel zeker van dat ze de tand des tijds doorstaan.

Daarnaast bieden wij ook steeds een mooie service na verkoop. Is er bijvoorbeeld een scharnier stuk? Dan helpen wij je graag zonder kosten verder. 

Verder verloopt de service van alle keukentoestellen van Miele die je bij ons kocht ook via ons. Zo heb jij één duidelijk aanspreekpunt, verloopt dit sneller en volgen wij dit volledig voor je op om je zo verder te ontzorgen. 

#3 Een functioneel interieur op maat van jouw situatie

Bij interieuradvies op maat wordt er naast stijl en design ook meteen gekeken naar de functionaliteit van je interieur. Denk hierbij aan het optimaal benutten van je kastruimte en het optimaliseren van je wasruimte met uitschuifbare planken om je wasmanden op te zetten. 

Daarnaast kijken we ook naar de optimale indeling van de beschikbare ruimte. Schuine muren? Lastige hoekjes en kantjes? Of net een hele smalle of hoge ruimte waarin standaard meubels niet tot hun recht komen? Geen zorgen, wij geven jou toch het interieur van je dromen! Wij zorgen voor een prachtig en functioneel design zodat jij het meeste uit jouw ruimte kan halen!  

Tot slot denken we ook mee over de juiste materiaalkeuze voor je interieur. Zo is fineer iets minder sterk dan laminaat en is deze laatste dus een betere keuze wanneer je kinderen hebt. Daarnaast zullen we je bij huisdieren bijvoorbeeld ook een vloer adviseren die tegen een stootje kan en krasvast is.  

Interieuradvies op maat zorgt voor de juiste materiaalkeuze voor je interieur

#4 Bespaar kosten door interieuradvies op maat

Veel mensen geloven het in eerste instantie niet, maar interieuradvies op maat zal je op het einde van de rit kosten besparen! 

Je interieurarchitect(e) zal er namelijk voor zorgen dat je mooi binnen het vooropgestelde budget blijft. Ze helpen je met het vinden van kwaliteitsartikelen aan een goede prijs, waardoor je meteen vanaf de start kiest voor materialen van een goede kwaliteit die nog jaren zullen meegaan. 

Zo vermijd je ook dat je miskopen doet en tussenoplossingen in huis haalt. Deze zullen je op het einde van de rit alleen maar meer geld kosten omdat ze toch niet helemaal in je interieur passen, waarna je ze hoogstwaarschijnlijk toch vervangt. 

Wij helpen je daarentegen met een volledige lijst van interieurstukken die perfect aansluiten bij jouw stijl en voorkeuren. Daarbij geven we je ook de nodige begeleiding zodat jij de beste deals kan scoren. Daardoor zorgen we voor de beste prijs-kwaliteitverhouding! 

Daarnaast zullen stukken die speciaal voor jouw ruimte zijn gemaakt altijd tijdloos blijven. We halen meteen vanaf het begin het maximale uit jouw ruimte waardoor we de ruimte optimaal kunnen benutten. Doordat er over alles goed is nagedacht, zal je op termijn ook verbouwingen, renovaties en dus extra kosten kunnen vermijden. 

#5 Relaxt inrichten

Kiezen voor maatwerk is ook kiezen voor een pak minder stress. 

Ik hoor je al denken: “Is dat wel mogelijk?” Tuurlijk wel! Wij begeleiden je namelijk van A tot Z en denken actief met je mee over jouw droominterieur. Zo blijf jij gespaard van alle stress die je ervaart tijdens het bezoeken van talloze interieurwinkels en het uitzoeken van de juiste stukken voor jouw interieur. 

Bovendien geven we je een volledige lijst met meubels en decoratie die perfect bij jouw gekozen stijl horen! Aan de hand van deze lijst kan jij dan alles zelf bestellen of geef je het volledig uit handen aan ons. Dan bestellen wij alles aan de beste prijs en komen we achteraf alles bij je inrichten en decoreren. Daardoor kan jij meteen en zonder stress genieten van je gloednieuwe interieur! 

Richt je woning relaxt in dankzij interieuradvies op maat

#6 Meerwaarde voor je woning 

Soms schrikken de mensen weleens van het prijskaartje dat aan maatwerk hangt, maar wist je dat kiezen voor maatwerk net een slimme investering is en een echte meerwaarde is voor je woning? 

Doordat je ineens voor kwaliteit kiest, kan je jarenlang genieten van een tijdloos interieur dat perfect op maat van jouw woning is gemaakt. Met maatwerk benut je de beschikbare ruimte optimaal en zorg je voor een mooi en duurzaam afgewerkt resultaat. 

Tot slot vermijd je zo ook de (vele) tussenoplossingen waarbij je deze na enkele jaren of zelfs maanden toch moet vervangen omdat de kwaliteit niet top is. 

Besluit

Zoals je ziet, brengt een interieuradvies op maat heel wat voordelen met zich mee. Zo krijg jij een interieur dat meteen als jouw thuis aanvoelt en zal je op lange termijn ook geld uitsparen. Een echte win-winsituatie dus!  

Ben je ondertussen helemaal overtuigd dat een interieuradvies op maat iets voor jou is? Contacteer ons dan gerust via het contactformulier zodat wij samen jouw interieurdossier kunnen opstarten en je een offerte op maat kunnen bezorgen! 

Download onze 2023 inspiratiegids nu helemaal gratis

29 pagina’s vol inspiratie, projecten en tips.

Werken we samen jouw droom uit?

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek!